Minggu, 22 Agustus 2010

alun alun nganjuk

intro :

lungo tak anti anti

kapan ngonmu bali

wecake endahe wengi

kutho nganjuk iki

sumi ler angen wates

ku tak kangene ati

opo koe ora ngerteni

koe tak kangeni

neng alun alun tak goleki

bengi nang setasiun tak ubengi

senajan setahun tak goleki

tresnamu seng tak gondeli

lali tenan to dik ngonmu janji jani

disekseni lampu alun alun iki

lali tenan to dik

karo aku iki

neng terminal stasiun ngonku ngoleki

interlude :

sumi ler angen wates kutak kangene ati

opo koe ora ngerteni koe seng tak kangeni

neng alun alun tak goleki

bengi nang setasiun tak ubengi

senajan setahun tak enteni

tresnamu seng tak gondeli

lali tenan to dik ngonmu janji janji

disekseni lampu alun alun iki

lali tenan to dik karo aku iki

neng terminal stasiun ngonku ngoleki

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar