Kamis, 19 Agustus 2010

denpasar arjosari


intro :

tanggal 30 oktober dek wingi

smsmu isek ono hp iki

tak simpen ono njero folder pribadi

wes tak woco saben wayah saben bengi

soko terminal arjo sari

koe pamit budal nang bali

emboh denpasar emboh endi

emboh kecantol cowok ostrali

nanging sakiki kok ngajak bubar

entuk cowok neng pasar

keputusanmu ngeledekanmu kepentinganmu karo awakku

brik :

seng penteng aku wes tahu ngrasake

yen ngajak pisah aku mung manut ae

joko dudo neng pasar akeh tunggale

pilih ketutu opo wayan opo made

interlude :

ora prawan ora rondo aku ngerti koe sopo

ora joko ora dudo karo aku jane podo

suling :

aku wes mbok wanti-wanti ojo nganti aku lali

tepi engkau lupa diri cintaku kau bawa pergi

brik :

timbang mikir luweh penak turu ae

sopo ngerti aku nyipi petok koe

njroneg nyipi terus koe tak jak ngene

nek ra gelem enak di plokoto ae

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar